5 tipov ako si vybrať sexi spodné prádlo

O spodnom prádle sme vám napísali už niekoľko článkov. V niektorých článkoch sme naznačili, v ktorom spodnom prádle budete neodolateľná. No žiaden článok nevystihoval tipy, či zásady, nad ktorými treba pouvažovať pre výberom spodného prádla. Samozrejme takého, v ktorom budete zvodná a nadštandardne atraktívna. Preto tento článok venujeme kočkám, ktoré potrebujú menšiu radu pri výbere spodného prádla. Takže ostrieľané dámy ruky preč, alebo nás môžete doplniť vaším komentárom či názorom. Budeme len vďační.

 

AKo vyberať spodné prádlo správne

 

Je ľahké nájsť sexi spodné prádlo, ktoré vyzerá perfektne, stačí sa držať len našich piatich tipov. Vždy treba pred výberom dbať na štruktúru, siluetu, farbu a materiál. Pamätajte materiál a farba topu, či napríklad podväzkového pásu sa vyberá na základe vašej figúry. Po zvážení nasledujúcich tipov sa vaša myseľ naplní predstavou spodného prádla, v ktorom budete očarujúca a zvodná. Tak si spolu s nami prebehnite 5 tipov, dolaďte ich so svojou fantáziou a pridajte trošku svojho vkusu, len takto dosiahnete svoj ideál sexi spodného prádla.

 

Ako zvoliť správny typ podprsenky

 

Berieme tento výber seriózne a preto začneme pekne od začiatku. Ste oblečená. Typ podprsenky vždy závisí od výstrihu vášho outfitu. Pre výstrih v štýle V, či hlbokého V je ideálna push up podprsenka. Ak si zvolíte top bez ramienok a chcete zapôsobiť, tak musíte jednoducho ukázať časť svojich predností. Nato je ideálna korzetová podprsenka. Nevylučujeme ani experiment skríženia. Máme na mysli top s výstrihom V + korzetová podprsenka. Takto môžete dosiahnuť tiež okúzľujúci hrudník.

Pre malý výstrih doporučujeme vystuženú podprsenku, ktorá dodá vašej siluete atraktívny šarm so solídnou dávkou sexappealu. Vystužená podprsenka dodá hrudníku väčší rozmer. Korzetová podprsenka nie je na zahodenie ani v kombinácii s topom na ramienka klasického výstrihu v štýle tielka. Ak chcete zapôsobiť medzi štyrmi očami, vhodná je push up podprsenka a korzetová podprsenka.

 

ako vyberať spodné prádlo

 

Aká štruktúra spodného prádla je najviac sexi

 

Spodné prádlo prekvitá rôznymi materiálmi a štruktúrami. Najviac sa však skloňujú krásne čipky, zvodný tyl, luxusný satén ,krásne výšivky a dekolty. Ako si zvoliť správnu kombináciu týchto vymožeností? Stačí len mierne premýšľanie, do ktorého zapojíte svoj vkus a požiadavky, či predstavu výsledného efektu, ktorý chcete dosiahnuť. Saténové spodné prádlo dekorované čipkou je sexi na pohľad aj na dotyk.

Spodné prádlo z tylu ozdobené výšivkami dodáva žene čaro sexi krásky v retro-štýle. Pri voľbe štruktúry a vhodných materiálov musíte dbať na svoju postavu. Ak je majoritným materiálom prádielka satén, tak takéto spodné prádlo má povesť pridávať vášmu vzhľadu kilá. Delikatesou sú vždy krásne výšivky a nádherná čipka. V rôznorodosti je krása, preto si treba vybrať vhodný set, ktorý je výsledkom kombinácie všetkých vyššie spomínaných materiálov. Vždy treba dbať na svoju postavu. Od toho záleží akú bude mať podobu spodné prádlo, v ktorom budete sexi.

 

Podväzkový pás ako výrazný detail sexi spodného prádla

 

Všeobecne je známe, že podväzkový pás dodá ženskému telu nezameniteľné čaro. Takže sa netreba obávať, že niečo s podväzkovým pásom pokazíte. Podväzkový pás dodá vášmu telu dávku sexappealu a lákavého šarmu. Tento čarovný doplnok nie je novým módnym výstrelkom, má už dlhodobú históriu. Vďaka vyššie uvedeným faktom ho dámy používajú aj dodnes, aby nabudili svoje polovičky k neskrotným činom. Ak chcete byť maškrtou pre svojho partnera, tak vám podväzkový pás odporúčame. Ak si ho zamilujete, tak si ho určite doprajte aj v spoločnosti. Tu si však treba dávať pozor aby vám nebolo vidno podväzky. Vždy treba podväzkový pás zladiť s farbou nohavičiek, či pančušiek. Ide o to, aby ste dosiahli vhodnú farebnú kombináciu. Nemusí byť všetko len jednej farby.

 

Erotické spodné prádlo spraví každú ženu atraktívnejšou

 

Nie každá z nás je štíhla, má ukážkové brucho, prsia, stehná nohy a ostatné telové partie. Ženy majú rôzne krivky a nato, aby ste vykresali zo svojho tela maximum je určená erotická spodná bielizeň. Erotické prádielko je navrhnuté tak, aby v nich bola žena neodolateľná a zvodná. Ak si neviete dať rady, či sa vám veľmi nechce premýšľať nad voľbou podprsenky, materiálu, štruktúry a pod., tak stačí siahnuť po erotickej bielizni. Erotické spodné prádlo však treba voliť s nadhľadom. Jedno je však isté, každá z nás si príde na svoje.

 

Akej farby by malo byť spodné prádlo

 

Za najfascinujúcejšie farby sa považujú čierna a červená. Čierna farba má však istú prevahu, veď čo by sa len dalo pokaziť v tejto elegantnej farbe? Bordová, čokoládová a tmavo-modrá farba je tiež veľmi obľúbená. Biela farba je krásna, ale treba brať na vedomie aj všeobecné pravidlo bielej farby - pridáva vám váhu na vzhľade. Pri voľbe farby sa treba vždy riadiť svojou fantáziou a zmyslami. Netreba sa vystrojiť jednoliato. Stačí štipka vašej fantázie a v mysli budete mať predstavu o čarovnej kombinácii po ktorej túžite. Farebná kombinácia má silnejšie čaro než jednofarebná kombinácia spodného prádla.




Sociálne siete

Akcie, zľavy a novinky na váš e-mail