Ako sa cítiť a byť sexi v spodnom prádle

Sexi spodné prádlo vie okoreniť intímny život. Vhodným výberom sexi spodného prádla dostáva váš intímny vzťah nový impulz. Pre vás ako dámu a pre vášho partnera prinesie sexi spodné prádlo novú dávku emócií plných radosti, rozkoše a lákavých pocitov. Ako si vlastne vybrať spodné prádlo, v ktorom budete sexi? Mnoho žien považuje túto otázku za veľmi ťažkú, no nie je tomu tak. Radi vám dáme skromný návod nato, ako si vybrať to pravé spodné prádlo.

Zo sveta spodného prádla neexistuje typ spodného prádla, ktorý z vás spraví neodolateľnú tigricu a to bez ohľadu na to akú máte postavu. Po niekoľkých kompromisoch a prebratí niektorých otázok pred výberom sa určite dopracujete k tomu pravému spodnému prádlu. Každá z nás predsa chce byť jedinečnou a nesmierne lákavou pre svojho partnera. Treba však pamätať aj nato, že spodné prádlo vám nezaručí neodolateľný vzhľad. Aj keď sa vám to môže na prvý pohľad zdať. Byť sexi v spodnom prádle si vyžaduje aj niekoľko ďalších “okolností“, na ktoré žena nesmie dopustiť.

 erotická bielizeň

Byť sexi v spodnom prádle za dverami

 

Byť sexi v spodnom prádle pre tento prípad znamená postupne si namotať svojho partnera a napumpovať jeho srdce emóciami a neskrotnou túžbou po vás. V tomto prípade je vždy potrebné zvoliť si spodné prádlo, ktoré čo najlepšie vykreslí prednosti vášho tela. Nie každá z nás je dokonalá, vždy treba niečo zakryť a niečo ukázať. To čo chceme ukázať, musíme jednoducho zvýrazniť. Tiež treba dbať na pohyby, make-up, či ďalšie doplnky.

 

Byť sexi v spodnom prádle na verejnosti

 

Pre mnoho žien to znie nepochopiteľne. Ako môžem byť sexi na verejnosti vďaka spodnému prádlu, keď som oblečená? Jednoducho, treba však dosiahnuť aby Vaše spodné prádlo a oblečenie bolo v dokonalej súhre. Niekedy to môžu dámy dosiahnuť aj tým, že si zvolia spodné prádlo podľa outfitu, v ktorom chcú vyraziť do klubov, či inde na verejnosť. Okrem toho treba dbať aj na ostatné detaily.

 

Chcem byť sexi v spodnom prádle (za dverami)

 

Sexi spodné prádlo je ideálne korenie, s ktorým nadobúda intímny vzťah zaujímavejší a pestrejší rozmer. Zatiaľ však neexistuje typ sexi spodného prádla, ktoré z vás zaručene spraví neodolateľnú kočku. Dôvod je jednoznačný. Každá žena je v niečom iná. Každá má iné prednosti a výzorové črty. A od toho závisí správny výber. Vyberať si spodné prádlo podľa výzoru nie je zas majoritou, treba si to všetko zladiť s celkovým dojmom a pocitmi, ktoré vám dodá to pravé spodné prádlo. Byť sexi v spodnom prádle neznamená len vystrojiť svoje telo krásnou bielizňou. Aby ste svojho partnera dostali na kolená, si vyžaduje niečo viac.

 

Krok č.1

Ako si vybrať spodné prádlo, v ktorom budem sexi

Nesmiete zabudnúť na to, že spodné prádlo nosíte v prvom rade pre seba. Až ako druhoradé berte návrhy partnera typu “v tomto by si bola nádherná“. Počúvajte svoje dravé Ja. Všetko si to skombinujte a určite dospejete k návrhu, ktorý je lákavý, tajomný a akceptovateľný Vaším telom a ženskosťou.

 

Krok č.2

Dbajte na kúzlo vášho tela

Nechajte pracovať fantáziu vo vašej mysli a uerotický korzettvorte si svoj vlastný obraz. Obraz, v ktorom budete len vy v rúchu spodného prádla, ktoré z vás spraví mimoriadne lákavú kočku. Predstavy však musíte brať aj so sebakritikou. Byť sebakritická je tá najjasnejšia cesta, ktorá podmieni vašu sebadôveru. Krása je vždy skrytá v rôznych tvaroch, krivkách a veľkostiach. Objavte prednosti vášho tela a zvýraznite ich pomocou sexi spodného prádla.

 

Krok č.3

Dbajte na harmóniu bielizne s vaším telom

Ak už máte jasno aký typ spodného prádla si zvolíte, potom prichádza čas na voľbu vhodnej farby, či vzoru. Je pravda, že čiernou farbou sa nič nemôže pokaziť. Ale treba brať aj na vedomie skutočnosť, že môžete byť ešte lákavejšia, než v čiernom sexi prádle. Pamätajte na to, že musíte na svojho milovaného pôsobiť vyzývavým dojmom. Farbu spodného prádla si treba vybrať podľa vášho vťahu k farbám. Vždy svoje predstavy porovnávajte ako celkový dojem. Vaše vlasy, váš make-up a vaše telo v objatí sexi prádla musí “dýchať“ harmonizáciou.

 

Krok č.4

Zapojte trošku svojho hereckého talentu

Prekrásne upravená, dokonale namaľovaná, čarovne navoňaná a dokonale vystrojená. Dosiahnite pokročilejší význam slova sexi. Ako však dosiahnuť pokročilý zmysel a význam slovného spojenia “Byť sexi v spodnom prádle“ ? Dosiahnete to pohybmi a rečami. My osobne odporúčame zvoliť len pohyby. Žena vie po čom jej muž túži. Zladené, jemné a plynulé pohyby vedia mužov nabudiť. Doprajte im krásny pohľad na vaše telo, pomocou pohybou. Vždy sa riaďte podľa hesla: Rob to, čo ti dodáva sexi pocit.

 

Chcem byť sexi v spodnom prádle na verejnosti

 

Z predchádzajúcej časti je jasné, že len sa vystrojiť sexi prádlom nestačí. Na dosiahnutie ešte vyššej hranice pokročilého zvodného vzhľadu je potrebné ešte niečo navyše. Byť sexi v spodnom prádle na verejnosti znie veľmi zaujímavo a rôznorodo. Preto vám trošku upresníme čomu sa bude článok venovať. Článkom sa nemyslí to, že sa treba jednoducho vystrojiť krásnym setom a hurá do ulíc bez oblečenia. Cieľom totho úryvku je napomôcť ženám ako dosiahnuť harmóniu troch elementov: vaše telo, vaše spodné prádlo a vaše oblečenie. Verte tomu, že aj vďaka spodnému prádlu môže byť každá z nás na verejnosti príťažlivá. Radi vám načrtneme v bodoch nápady a overené skutočnosti, o ktoré sa treba oprieť. Určite vám budú nápomocné.

 

Výber outfitu na základe: Spodné prádlo je viac než oblečenie

Každá kočka miluje spodné prádlo vďaka jeho zmyselnosti, kráse, príjemnému komfortu, pohodliu a mnohých rôznych náležitostí. Pre skupinu dievčat, ktoré si najskôr zvolia spodné prádlo, v ktorom pôjdu večer na kávu, či párty a až tak si volia vhodné oblečenie platí niekoľko vecí. Ak sa dámy rozhodnú použiť push-up podprsenku, tak vám radíme, siahnite po tope, či minišatách s výstrihom. Vďaka push up efektu dostáva váš hrudník neodolateľný nádych, preto sa nebojte ukázať kúsok jeho čara. Korzetové podprsenky sú známe dokonalým tvarovaním. Prsia každej ženy v týchto podprsenkách, ktoré sú väčšinou obohatené o push up vypchávky, dosahujú mimoriadne kypré a šťavnaté tvary a to muži majú radi. Preto by ste mali zvoliť bezramienkový top, či mini-šaty, alebo top s výstrihom. Pri výbere podprsenky dbajte nato, aby ste vždy niečo ukázali. Sexi silueta vie mužom pomotať hlavy, ale keď žena svoje prednosti z časti ukáže, tak sa stáva magnetom mužskej pozornosti. Nie len z našej skúsenosti je jasné, že tangá rôznych strihov, či dizajnov a vzhľadov, sú asi najsexi variantou nohavičiek. Tangami sa nič nepokazí.

 

Výber outfitu na základe: Oblečenie je viac než spodné prádlo

Určite ste zažili spolu s kamoškami nejaký piatkový podvečer v byte, kde ste si skúšali rôzne druhy minišiat a rôzne kombinácie oblečenia. A napokon ste si vždy vybrali vhodný outfit, v ktorom ste o pár hodín vkročili do podniku. Je to však len iná variantu výberu, ktorú som stručne popisovala v odseku vyššie. Preto sa treba držať aj týchto skutočností, ktoré sme spomenuli vyššie. Ak si zvolím sexi minišaty s enormným výstrihom, tak siahnem po push-upke. A takto by sa dalo básniť hodiny a hodiny o vhodnom výbere z pohľadu: oblečenie-spodné prádlo.

 

Načo netreba zabudnúť

Vždy myslite na to, či ste dokonale zladená. Máme na mysli harmóniu: vaše telo, vaše spodné prádlo, vaše oblečenie. Určite viete, že vždy treba využiť a zvýrazniť partie, ktoré máte dokonalé a krásne a zamaskovať partie, ktoré by špinili vášmu sexi vzhľadu. Vždy si doprajte najkrajší účes, najobľúbenejší make-up. Zlaďte si nechty s farbami vášho outfitu. Netreba sa báť exotických vzorov a kontrastných farebných kombinácií. Netreba vždy ukazovať nohy priamo, na vykreslenie využívajte aj legíny. Nebojte sa opätkov. Celkovo treba dbať nato, aby váš outfit vykresľoval vaše krivky s dôrazom na váš celkový šarm.




Sociálne siete

Akcie, zľavy a novinky na váš e-mail