Podväzkový pás - Je naozaj až taký sexi?

Každá z nás má o podväzkových pásoch určitú mienku. Článkom možno ovplyvníme tie slečny, ktoré majú o podväzkových pásoch jasný názor, či dievčatá, ktoré by o tejto téme nevedeli priam “básniť“. Pekne od histórie sa dopracujeme k náležitostiam, ktoré vám pomôžu k utvrdeniu, či prevráteniu vášho vzťahu k tomuto doplnku spodného prádla. A samozrejme sa podelíme s vami o výsledky našej ankety.

 

História podväzkového pásu

 

To, ako podväzkový pás vyzerá asi písať nemusíme. Doplníme však, že je vyrobený z mierne elastického materiálu, či kombinácii s obsahom bavlny. Podväzkové pásy sa stali modernými v päťdesiatych rokoch dvadsiateho storočia. Ich dôležitosť však nabrala obrátky od roku 1960. Predtým, než sa podväzkový pás dostal na výslnie, dámy boli oboznámené s novým druhom pančušiek (dnes ich poznáme ako samodržky). Problémom tohto predchodcu samodržiacich pančušiek bol, že jednoducho nedržali na krásnych dámskych nohách. V tomto období bol podväzkový pás veľmi populárny a využívali ho mnohé dievčatá a ženy. Takto znie skutočný príbeh, ktorý zažehnal podväzkový pás.

 

Odhalenie zmyselnosti podväzkového pásu

 podväzky

Už v 50. rokoch dvadsiateho storočia bolo preukázané, že ženské telo s podväzkovým pásom a pripojenými pančuškami pôsobilo na mužov oveľa dráždivejšie ako klasické nahé telo dámy. Tento pokus bol vyhotovený vo Francúzsku pomocou dvoch obrázkov (obrázok ženy, obrázok ženy s podväzkovým pásom a pančuškami). Každý zúčastnený muž mal dve sekundy na každý obrázok. A potom jednoducho porovnal svoje pocity a dojmy. Pričom na obrázkoch bola rovnaká žena. Takto sa dostalo na povedomie verejnosti, že podväzkový pás dodáva erotický šarm žene. Tento sexi doplnok zo sveta spodného prádla mal aj svoje nevýhody.

Tieto nevýhody možno zhrnúť nasledovne. Dámy si museli vyberať vhodné oblečenie k podväzkovým pásom. Rozhodujúca bola dĺžka. Podväzky, či spony ste si museli zamaskovať. Podväzkový pás sa vo väčšine prípadov zaväzoval.

 

Kúzlo podväzkového pásu

 

Po mnohých rokoch od zavedenia podväzkového pásu vývoj dosiahol prelomový bod. Vedci vyvinuli naozajstné samodržiace pančušky. Nová metóda spracovania elasténu dala pančuškám plnú účinnosť. To však nevyzeralo ako arogantné “dovidenia“ podväzkovému pásu. Vďaka dlhoročnému pôsobeniu podväzkového pásu si vyslúžil unikátne označenie: Element sexappealu. V dnešných dňoch nájdeme podväzkové pásy v mnohých farbách, dizajnoch, s rôznou dekoráciou, či charakteristickým spracovaním. Nastaviteľné podväzky, či oddeliteľné podväzky pre rýchlu výmenu sú v dnešnej dobe samozrejmosťou.

 

V čom spočíva čaro podväzkového pásu? Prečo odoláva vo svete erotického prádla zmyselným overalom s výstrihom v rozkroku a podobne? Je na to hneď niekoľko dôvodov. Dôvody sme vydedukovali z výsledkov nášho krátkeho dotazníka.

 

1. Podväzkový pás je unikátny, netradičný, či málo používaný doplnok spodného prádla.

2. Dokonale ozdobí ženské telo, za najpríťažlivejšie muži považujú čipkované prepracované vzory, ktoré obdivujú najmä pri pohľade na Vaše pozadie.

3. Je zmyselný, pretože pri milostnom akte si ho nemusíte dávať dole, pričom vždy plní funkciu, kvôli ktorej ho vymysleli.

4. Podľa mužov po tomto doplnku siahajú skôr ostrieľané dračice.

5. V trojkombinácii nohavičky + podväzkový pás + pančušky ste jednoducho na zjedenie.

 

Pravdou však je, že sa podväzkové pásy využívajú skôr na spestrenie intímneho vzťahu. Na verejnosť k sukničke si určite vystačíte aj so samodržkami. S radosťou môžeme poďakovať vynálezcom tohto doplnku k pančuškám. Ďakujeme za dokonalé erotické spodné prádlo.




Sociálne siete

Akcie, zľavy a novinky na váš e-mail