Prečo je spodné prádlo sexi

Nikdy ste sa nezamýšľali nad tým, prečo si muži aj ženy myslia, že spodné prádlo je jednoducho očarujúce? Robí to farba? Dizajn? Spracovanie či čipky? Dekolt? Alebo len jednoduchý sľub, že v tom budete sexi? Zapojte svojho milovaného do svojho experimentu a nájdete odpoveď.

 

Experiment so sexi spodným prádlom

 sexi spodné prádlo

Prezentujte svojmu milovanému štyri rôzne obrázky, na ktorých budete len vy samotná.

 

  • Na prvom obrázku budete oblečená v starom tričku a jeansoch.
  • Na druhom obrázku si oblečte mini šaty a čierne silónky (nie samodržky).
  • Na treťom obrázku by ste mali mať niečo dráždivé, podmienkou je podväzkový pás a samodržiace pančušky. K tomu korzet, či sieťovaný top. Pančušky by mali byť sieťované, či vzorované.
  • A na záver na poslednej fotke by ste mali byť nahá. Aby fotka dostala originalitu, využite napríklad vankúš a skryte sa za neho.

 

 


Po vyfotení fotky predložte do radu pred svojho milovaného a spýtajte sa ho, na ktorej fotke ste najviac sexi. Možno si budete myslieť, že si vyberie fotku, kde ste nahá. No vo väčšine prípadov je to omyl. Najpravdepodobnejšie si vyberie fotku, na ktorej ste v spodnom prádle, čiže fotku č.3. Túto fotku si nevyberie náhodou, ale s cieleným zámerom, pretože tam ste najviac sexi. Pri výbere ho jednoducho ohromilo kúzlo, ktoré vyžaruje len spodné prádlo na tele dámy.

 

Spodné prádlo je proste sexi

 

Spodné prádlo nás teda robí zvodnejšími, príťažlivými a sexi. Nezanedbávajte preto svoj šatník spodného prádla. Ak vám v ňom nejaké erotické kúsky chýbajú, dokúpte si ich, pretože sa ľahko môže stať, že taký kúsok budete potrebovať a nebudete ho mať. Budete to teda možno v budúcnosti ľutovať. K dispozícii určite majte nejaký sexi korzet, samodržky, erotické prádlo, či podprsenkové sety pre horúce večery s vaším novým či starým partnerom.




Sociálne siete

Akcie, zľavy a novinky na váš e-mail