Aká farba spodného prádla Vám pristane

Vybrať si správnu farbu spodného prádla znie ako ťažká úloha pre mnohé dámy. My ženy vieme najlepšie, že ak ideme na nákupy strávime hodiny skúšania, či vyberania rôznych šiat. Poprípade nám to trvá, aby sme si kúpili vhodné topánky, k šatám. Výsledok však v tomto prípade stojí zato, pretože nájdeme vhodnú kombináciu, v ktorej sa cítime a vyzeráme perfektne. Sme jednoducho výberavé a vždy dbáme nato, aby sme zvýraznili svoje prednosti a skryli nedostatky.

 

Ako vyberať farbu spodného prádla

 

Ak však dôjde k dôležitému kroku, ako je výber vhodnej farby. Mnohé dievčatá siahnu po farbách na základe odtieňu svojej pokožky, alebo podľa farby očí. Pri výbere farby spodného prádla sa dámy môžu pridržiavať tohto pravidla. Vždy však treba prifarbiť toto pravidlo svojím vkusom a náklonnostiam. Vyberať si farbu spodného prádla podľa farby vlasov, očí, či odtieňu pokožky možno brať ako základ. Pridajte trošku Vášho vkusu, štýlu a dosiahnete očarujúce výsledky.

 

Výber spodného prádla, na základe farby očí

 

Výber vhodnej farby spodného prádla podľa farby očí sa javí ako najčastejšie využívaná možnosť. Uvediem to na niekoľkých príkladoch. Ak máte toľko šťastia a máte krásne zelené oči, vyberajte si spodné prádlo so zeleným odtieňom, či farebnou kombináciou, ktorá obsahuje zelenú. Dámy so zelenými očami vyzerajú neodolateľne aj v červenom spodnom prádle. Takáto kombinácia z Vás spraví žiadanú kočku. Ak máte hnedé oči vyhýbajte sa svetlo-fialovým a ružovým odtieňom. Ženy s hnedými očami by mali siahnuť po tmavších farbách. Pre modré oči, je belasé a modré spodné prádlo dokonalé, pričom spodné prádlo tmavej farby sa preferuje ako najlepšia variácia.

farby nohavičiek

Výber spodného prádla, na základe farby vlasov

 

Výber farby spodného prádla závisí aj od farby vlasov. Ak máte blond, či ryšavé vlasy siahnite po kontrastných farbách, či svetlých farbách. Pre dámy s tmavými vlasmi je spodné prádlo tmavej farby ideálne. Netreba sa báť siahnuť aj na prádielko krémovej, či tmavozelenej farby.

 

Výber spodného prádla, na základe farby pleti

 

Dôležitú rolu pri výbere vhodnej farby zohráva aj farba pokožky. Dámy by si mali vyberať spodné prádlo kontrastnej farby, k svojej pokožke. Takáto kombinácia dodáva ženskému telu neodolateľné kúzlo a celkový efekt stojí za to.

 

Pri výbere farby spodného prádla je najsilnejším indikátorom Váš vkus. Ak je zapojený do týchto troch pravidiel, určite budete s výberom vhodnej farby spokojná.




Sociálne siete

Akcie, zľavy a novinky na váš e-mail