Prečo milujeme bodystocking

Sme veľkými fanušikmi bodystocking, tzv. silónkového overalu. Preto sme aj veľmi prekvapení, keď stretneme nejakú ženu, ktorá v živote nemala na sebe žiaden takýto erotický overal. Bodystocking vyzerá úžasne na každom type postavy, preto si myslíme, že by každá žena mala vlastniť aspoň jeden silónkový overal. Bodystockings nie sú rovnaké. Existuje množstvo druhov a spracovaní, ktoré vytvárajú unikátny charakter týchto úžasných doplnkov.

 

Dáme vám takú malú radu, ako sa vyhnúť tým bodystocking, ktoré jednoducho nedajú vášmu telu požadované kúzlo erotickej dokonalosti. Ak ste muž, tak vám doporučujeme prečítať si tento článok úplne celý. Bodystocking sú obľúbeným darčekom pre dámy, od svojich polovičiek. Vo väčšine prípadov sa jedná o univerzálne veľkosti, čo mužom pri ich výbere hraje do karát. To znamená ak vyberiete svojej milovanej klasické bodystocking určite si ich zamiluje.

 

Okrem obľúbených farieb a motívov treba dbať aj na spracovanie, štruktúru a materiál, z ktorých sú bodystockings vyhotovené. Nie každá z nás miluje čipku, či sieťovaný vzor. Vždy treba podľa nás začať pri výbere vhodného spracovania, či tzv. základnej štruktúry. Ako aj pri klasických tričkách či šatách, ktoré nosíme, sa potrebujeme aj v bodystocking cítiť pohodlne a sviežo. Existujú štyri základné materiálové štruktúry pre bodystocking. Jedná sa o nepriehľadnú štruktúru, priehľadnú štruktúru, sieťovaný vzor a čipku.

 

Bodystocking s priehľadnou štruktúrou

 béžové telové bodystockings

Priehľadné bodystocking sú asi najobľúbenejšie a to hneď z niekoľkých dôvodov. Vo väčšine prípadov sa jedná o 100% nylón. Takéto bodystocking dodajú vášmu telu rovnaký pocit, ako pančušky vašim nohám. Tento úžasný pocit, keď sa cítite obalená jemným rúchom vám dodáva sebavedomie aj na odvážnejšie chute. V takomto overale ste jemne zahalená, váš priateľ vidí vaše telo len cez šero nylónu. Tento tajomný efekt si vynucuje, aby vaše telo vnímal ako niečo tajomné, čo treba jednoducho preskúmať. V takomto bodystocking sa cítite nesmierne príťažlivá, pocítite to vždy aj na vášni, ktorú vám obetuje vaša polovička, keď ste vystrojená vo vašich obľúbených bodystocking. Z vlastnej skúsenosti môžeme skonštatovať, že bodystocking dodáva intímnemu životu nový impulz.

 

Bodystocking však nie je určené len pre erotické hrátky. Ženy ho rady nosia aj do spoločnosti. Samozrejme si k overalu vždy zvolia vhodné oblečenie. Je to čarovný módny doplnok s využitím aj keď ste s partnerom samy.

 

Bodystocking s nepriehľadnou štruktúrou

 

Tento druh bodystocking je vo väčšine prípadov kombinovaný aj s priehľadnou štruktúrou. Často sa však stretnete aj s takými, ktoré sú kombinované čipkovaným detailom, či sieťovaným vzorom. Takéto kombinácie však zabezpečujú vznik unikátnych modelov, ktoré si tiež zamilujete.

 

Tento druh bodystocking si ženy obľúbili najmä kôli pocitu, ktorý im dodáva jemný nylon. V takomto overale sa cítite príťažlivá a pestro vyzdobená. Celé vaše telo je obalené rozprávkovou jemnosťou. Prekrásne vzory, ktoré preplietajú štruktúru bodystocking zdobia celé telo. Tento silónkový overal ženy rady kombinujú s oblečením. Samozrejme tak, že z neho ukážu na svojom tele len kúsok. Ako príklad môžeme uviesť krátke nohavice, šortky, alebo mini sukňu.

 

Bodystocking patrí do kategórie erotického spodného prádla. To však nedokazuje jeho jediné použitie. Bodystocking s nepriehľadnou štruktúrou je vo väčšine prípadov kombinované s čipkovaným detailom, či sieťovanou štruktúrou a podobne. Takéto bodystocking sú vždy pestro vyzdobené vzormi, motívmi, ornamentmi, výšivkami, rôznymi aplikáciami, mašličkami atď. Preto by sme radi dali na povedomie slečnám, ktoré sa tohto produktu doslova boja, že ich jednoducho nemusia využívať len na milostné hrátky so svojou polovičkou.

 

Praktickosť bodystocking

 

Určite si hovoríte, keďže budem mať na sebe silónkový overal a budem niekde v bare, či v spoločnosti, ako potom pojdem na záchod? Tu vám však hraje do karát zmyselnosť tohto erotického spodného prádla. 95% bodystocking má výstrih v rozkroku, takže so zobliekaním ho na ženskom WC nebudete mať problémy. Niektoré dievčatá zas nosia nohavičky priamo na nich. Týmto sa nenaruší ich komfort a kamarátky, ktoré máme teraz na mysli si to len pochvaľujú. V takomto prípade nebudete mať žiaden problém ísť pokojne na WC.

Bodystocking sa vo väčšine prípadov navlieka v hornej časti na ramienka. Sú však aj modely, ktoré majú dlhé rukávy. A presne na tieto by sme chceli upozorniť. Nie každé z nich pekne ukážu. Takže si treba premyslieť aké oblečenie si na tieto bodystocking zvolíte. Odporúčame bodystocking na ramienka, čo sa týka outfitu, ktorým začína vyparádenie sa do spoločnosti. Niektoré ženy si možno nechajú zviditeľniť spomínaný dlhý rukáv, treba však zvoliť vhodný top a to je už trošku ťažší oriešok. Poradiť môžeme, že na takéto bodystocking sú ideálne minišaty.

 

Sieťované bodystocking

 

Sieťované bodystocking dokážu ženské telo urobiť mimoriadne atraktívnym. Prekrásne vzory sieťovanej štruktúry obohatia ženskú krásu o sexi šarm. V tom horšom prípade sa môže ženské telo stať úplne neatraktívnym. Jedná sa o prípady, keď si dievčatá vyberú nevhodnú veľkosť. Máme na mysli tie prípady, keď sa slečnám bodystocking doslova zarežú do tela. Nielen, že je to nepríjemné, ale vaše telo sa stáva skôr odpudzujúcim na pohľad, než sexi zvodným. V nasledujúcej časti poukážeme na to, ako si vybrať vhodné sieťované bodystocking a prečo vlastne takýto spôsob výberu preferujeme.

 

Ako si vybrať sieťované bodystocking

 

Nechceme tento typ bodystocking zhadzovať, ale pri výbere tohto modelu je veľmi dôležité aby ste sa dobre trafili do tej pravej veľkosti. V silónkových overaloch, ktoré majú inú štruktúru sa problém s veľkosťou skryje. To zas nehovoríme o obrovských rozdieloch, ak vám treba S. Tak vám bude akurát model veľkosti XS/S. Ak by sa malo jednať o sieťované bodystocking, tak by ste si určite vybrali model S/M. Najväčšou výhodou pri výbere takéhoto typu bodystocking je, že máte na výber univerzálnu veľkosť, ktorá sa rovná veľkostiam S/M/L. Každý výrobca disponuje vlastnými veľkosťami, preto odporúčame pred kúpou takýchto bodystocking, aby si každá kočka poriadne preštudovala tabuľku veľkostí.

 

Sieťovaná štruktúra je v mnohých prípadoch z pevnejšieho nylonu, či vystuženého nylonu. To zapríčiní, že sieťovaný vzor (najmä tie s veľkými očkami) sa môže jemne zarezávať do vašej milovanej pokožky. To platí len pre prípady, že si dáma kúpi sieťované bodystocking nevhodnej veľkosti. Preto odporúčame preferovať vždy veľkosť, ktorú potrebujete, aby bola súčasťou veľkostného intervalu smerujúceho nahor (Ak potrebujeme S, tak si zvolíme radšej sieťované bodystocking o veľkosti S/M, alebo S/L a nie XS/S).

 

Dúfame, že si tieto informácie vezme každá dáma k srdcu. Veď chcete predsa byť príťažlivé a zvodné. Nechcete trpieť v zajatí luxusnej siete. Nezabudli sme ani na kúzlo, ktoré dodajú ženskému telu sieťované bodystocking. Ako sme už spomínali, bodystocking môžete používať aj v spoločnosti. Samozrejme si k tomu zvoľte vhodné minišaty, či sukničku a krásny top, alebo tričko. Sieťované bodystocking dokážu zahaliť ženské telo unikátnym vzorom. Vzor diamantovej siete, pletiva, či rybárskej siete je často dolaďovaný inými záhybmi, inými krivkami. A presne to robí z vášho tela neodolateľný unikát, lákavý na pohľad a hriešny na dotyk. Nikdy neváhajte vyzdobiť svoje nohy takýmto spôsobom a dopriať im svojský vzhľad na verejnosti. Určite aj váš priateľ ocení ak si spestríte večer takýmto modelom, ktorý na rozdiel od ostatných viac odhaľuje ako skrýva.

 

Čipkované bodystocking

 čierne bodystocking

Bodystocking s takto spracovanou štruktúrou si zamilujete. Každé tohto druhu je jednoducho fascinujúce. S čipkovanými bodystocking chodia ženy najčastejšie do spoločnosti. Obľubujú ich krásne spracovanie a tešia sa vždy z pohľadu na ich vyzdobené nohy. Z intímnej stránky je každá žena v čipkovaných bodystocking neodolateľná. Vtedy ste ako lahôdka, ktorú žiaden muž neodmietne.

 

Možno však narazíte na určitý problém s takýmito bodystocking. Ide o to, že jednoducho nemusíte vedieť vydržať viac než 20 minút v takomto krásnom silónkovom overale. A dôvod? Jednoducho vám takýto overal dráždi pokožku. Nemusí ísť o zloženie či o nejaký materiál na ktorý by bola vaša pokožka alergická. Ide práve o túto štruktúru, ktorá je najprepracovanejšia a nie je jednotvárna. Netreba sa však báť vyskúšať aj takéto bodystocking. Vo väčšine prípadov sa to končí harmóniou s telom.

 

Čipkované bodystockings sú nádherné a dáma v nich je mimoriadne sexi. Určite si rady spestríte chvíle s priateľom a vychutnáte si skvelý pocit ako vám ich krása zviera telo. Obaja si vychutnáte nezameniteľný zážitok s čipkovanými bodystocking. Určite vám odporúčame okoreniť si intímne chvíle takýmto spôsobom. Netreba však zabúdať aj na ich iné využitie, nie je to len erotické spodné prádlo.

 

Ostatné veci, ktoré si treba zvážiť pri výbere vhodných bodystocking

 

 

Farba bodystocking

 

Tak ako pri voľbe každého iného outfitu, je aj v tomto prípade farba asi najdôležitejším kritériom pri výbere bodystocking. V každom prípade čiernymi bodystocking nič nepokazíte. Červeným bodystocking veľme nefandíme, ale bielu variantu odporúčame len pre štíhle kočky. Veď každá žena vie čo sa hovorí o tejto farbe v súvislosti s oblečením. Rovnako to platí aj pre bodystocking. Ostatné farby, či divoké vzory si pokojne doprajte. Každá žena vie byť tigrica.

 

S dlhým rukávom, či bez rukávu?

 

Bodystocking s dlhým rukávom pekne ukáže v prípade, že sú rukávy jednoducho vyzdobené. Rukávy nesmú byť veľmi prepracované, teda nemusia. Ak si chcete vychutnať intímne chvíle s partnerom. Iný je však prípad, keď ich budete mať v spoločnosti, treba si to však zvážiť. Nie každá žena chce šokovať svoje okolie.

 

Celé, či s výstrihom v rozkroku?

 

Bodystocking patrí do kategórie erotického spodného prádla, preto sú celé modely raritou. Bodystocking okorenia intímny vzťah poriadnou dávkou, no ak ich využijeme ako módny doplnok, tak môžu nastať určité problémy. Ide najmä o to, že nie každá žena sa bude cítiť dobre a pohodlne. Veríme, že vhodné nohavičky väčšine žien určite pomôžu. Doprajte si, dámy, ten sexi pocit.

 

Zahalený, či odhalený chrbát?

 

Touto otázkou sa stačí zaoberať len v prípade, že bodystocking využijete na krásne chvíle so svojou polovičkou. Podľa nášho názoru je určite viac príjemnejšie ak sa partner dotýka vašej pokožky pri milovaní. A to hovoríme za obe strany.

 

Bodystocking bez košíkov

 

Tieto bodystocking výhradne odporúčame len na horúcu noc. V žiadnom prípade by ste ich nemali brať do spoločnosti. Nie každá slečna má toľko odvahy, aby očarila svoju polovičku v takomto modely. Na druhej strane nie každej sa to zas páči. 




Sociálne siete

Akcie, zľavy a novinky na váš e-mail