Tipy pre spodné prádlo na Valentína

Nie je nič krajšie ako stráviť sviatok svätého Valentína so svojou polovičkou. Predstava ideálneho večera je pre každú dvojicu odlišná, no všetky varianty sa končia telesnou harmóniou muža a ženy. Pre ideálny valentínsky zážitok je nutné siahnuť po niečom krásnom, čo dodá Vášmu telu vysoký potenciál a ešte lákavejšiu charizmu. Tento cieľ sa dá dosiahnuť sexi spodným prádlom.

 

Erotické prádlo na Valentína

 

Čím teda prekvapiť svoju polovičku? Akým druhom spodného prádla prekvapiť? V každom prípade pri výbere treba dobre poznať svoje telo. Vždy treba dbať na prednosti a nedostatky svojej postavy. Pretože nie každá z nás má ideálnu postavu, vďaka ktorej bude v čomkoľvek sexi. Pre pánov, ktorí si chcú spestriť večer s vyšperkovanou polovičkou, je vždy dobré vedieť miery svojej polovičky. Často sa stáva, že páni trafia nesprávnu veľkosť. Preto je vždy vhodné siahnuť po zlúčených veľkostiach tzv. univerzálnych, či zdvojených.

 

Čo dokonale spestrí vaše telo na úroveň hriešnej zvodnosti? Je to dokonalá súhra prekrásnej čipky, solídnej dekorácie ,doplnkov a vymožeností zo sveta spodného prádla. Vytvorením spomínanej kombinácie nám vzniknú lákavé sety od rozprávkovo nevinnej po hriešne zvodnú fantáziu. Sexi košieľky s výraznými doplnkami vždy stoja za hriech. Erotické overaly sú rovnako úžasným lákadlom. Mnohé zo spomínaných variant prifarbia vaše telo vyzývavosťou, atraktívnosťou, dravosťou a zvodnosťou.

 

valentínske spodné prádlo

 

Výber farby valentínskeho prádielka

 

Pri výbere farby sa netreba opierať o zastaraný zvyk “Na Valentína jedine červená“. Vždy treba siahnuť po farbách, ktoré sa nám páčia. V každom prípade si vyberáme spodné prádlo, ktoré použijeme opakovane, nie len raz. Exotické motívy, či kontrastné farby vedia prebudiť dojem veľmi silnej túžby. Klasické čierne motívy, či jednofarebné motívy vedia doladiť celkový úžas, ktorý vyžaruje z vášho tela.

 

Načo netreba zabúdať? Ak to nie je pre vás pravidlom pre milostnú predohru, vyzdobte si nohy samodržiacimi pančuškami. Nebojte sa využívať podväzkové pásy, rukavičky, či podväzky na stehná. Nebojte sa toho! Váš milovaný sa určite nebude sťažovať.




Sociálne siete

Akcie, zľavy a novinky na váš e-mail