Trendy Jeseň/Zima 2016

Leto nám už žiaľ skončilo a preto môžeme naše obľúbené minišaty, legíny, sukničky, či iné oblečenie pre horúce dni odložiť. A príležitostne ich môžeme len využiť na klubové príležitosti. „Spodné prádlo takto nefunguje.“ To si asi povie väčšina žien. Nie je to však celkom pravda. Pýtate sa prečo? Tak čítajte ďalej.

 

Aké spodné prádlo si obliecť? 

 

Dámy si vždy volia spodné prádlo na základe svojho outfitu. Ak si mám obliecť krásny svetrík, tak mi je push up-ka na nič. Preto sa v tomto období uprednostňujú vystužené podprsenky, či polovystužené podprsenky. Takéto modely sú v dnešnej dobe navrhnuté tak aby zväčšovali krásu vášho hrudníka. To dodá vašej siluete očarujúce kúzlo. V tomto období dievčatá uprednostnia plnšie nohavičky, šortky, či jemné string nohavičky.

 

Trendy spodného prádla jeseň/zima 2016

 

Aké spodné prádlo nám prinášajú výrobcovia spodného prádla pre obdobie Jeseň/Zima 2016? Budú to kolekcie plné výšiviek, rôznych druhov čipky a kontrastných kombinácií. Ako konkrétny príklad môžeme uviesť kolekciu Axami Soft Sensation. Každý model má kontrastný dizajn. Najdôležitejšou farbou je čierna, popri ktorej krásne ukážu živé farby ako napríklad: fuchsia, tyrkysová, modrá, červená, ružová atď. Extravagantné motívy pre všetky kolekcie nebudú prekvapením. Chladná zima sa odzrkadlí krásou a pestrosťou vo vašej spálni. Takúto lahôdku predstavujú kolekcie prádielka pre Jeseň/Zimu 2016.

aké spodné prádlo vybrať




Sociálne siete

Akcie, zľavy a novinky na váš e-mail